Sunday, June 30, 2013

Baru

"New is always better" - Barney Stinson. Sebab itu aku delete post lama-lama blog ni dan aku nak mulakan sesuatu yang baru. Link yang sama, blog yang sama, orang yang sama tapi mungkin lebih matang sikit. Tak perlu nak tunggu tahun baru atau Nisfu Syaaban baru aku nak mulakan hidup baru. Bukannya aku tau pun aku sempat ke tak dengan dua event cliche untuk berubah tu. Baik aku mulakan sekarang. 1,2,3 GO! p/s: yang tak setuju dengan aku, kita jumpa dekat comment punya section.

1 comment:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.125
done follow sini,
jom follow teman yea..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog